Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Pastas y arroces › Arròs pizza


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Arròs pizza
18 May 2021Arròs o pizza? Les que hem seguiu sabeu que a casa som molt d'arrossos i pizza. Doncs a cookidoo he trobat la recepta ideal! Arroz estilo pizza. Boníssim, fàcil i molt versàtil, pots combinar els ingredients que més us agradin. Per dir-vos que haig de posar la foto de cookidoo perquè quan me'n vaig donar compte ja no n'hi havia!!
Contacta'm i te'l faig perquè el provis!
De moment aquí et deixo la recepta! Salut i bona cuina!
Ingredients
35 g d'oli d'oliva (i una mica més per al motlle)
350 g d'arròs de gra rodó
2 culleradetes de sal
1000 g d'aigua
400 g de tomàquet triturat en conserva
1 culleradeta de sucre
200 g de formatge emmental ratllat
o bé 200 g de mozzarella ratllada
50-60 g de tonyina al natural o en oli escorreguda
80-90 g de xampinyons laminats en conserva
10 - 12 olives verdes sense pinyol
Preparació
Pinta amb oli un motlle de quiche de Ø28-30 cm o una safata de forn rectangular (aprox. 20x30 cm).
Introdueix el cistell amb l'arròs dins, afegeix la sal i l'aigua i programa 18 min / 100 ° C / vel 4. Introdueix l'espàtula per l'obertura i remou l'arròs 2-3 vegades al llarg de la cocció.
Amb l'osca de l'espàtula, treu el cistell i estén l'arròs en el motlle preparat. Buida el got.
Preescalfa el forn a 200 ° C amb grill.
Posa en el got el tomàquet triturat, l'oli, el sucre i ½ culleradeta de sal. Programa 10 minuts / 120 ° C / vel 1.
Distribueix el tomàquet fregit sobre l'arròs. Posa a sobre el formatge, la tonyina, els xampinyons i les olives. Empolsina amb l'orenga i gratina 10-12 minuts fins que el formatge estigui fos. Treu del forn i serveix.
(Pots variar el farcit de l'arròs, la tonyina, els xampinyons i les olives pel que vulguis, trossets de pernil dolç, de bacon, diferents formatges...)
Foto de cookidoo