Arròs pizza

#Pastas y arroces 18 mayo 2021

Arròs o pizza? Les que hem seguiu sabeu que a casa som molt d'arrossos i  pizza. Doncs a cookidoo he trobat la recepta ideal! Arroz estilo pizza. Boníssim, fàcil i molt versàtil, pots combinar els ingredients que més us agradin. Per dir-vos que haig de posar la foto de cookidoo perquè quan me'n vaig donar compte ja no n'hi havia!!


Contacta'm i te'l faig perquè el provis!


De moment aquí et deixo la recepta! Salut i bona cuina!




Ingredients

35 g d'oli d'oliva (i una mica més per al motlle)


350 g d'arròs de gra rodó


2 culleradetes de sal


1000 g d'aigua


400 g de tomàquet triturat en conserva


1 culleradeta de sucre


200 g de formatge emmental ratllat


o bé 200 g de mozzarella ratllada


50-60 g de tonyina al natural o en oli escorreguda


80-90 g de xampinyons laminats en conserva


10 - 12 olives verdes sense pinyol



Preparació

Pinta amb oli un motlle de quiche de Ø28-30 cm o una safata de forn rectangular (aprox. 20x30 cm).


Introdueix el cistell amb l'arròs dins, afegeix la sal i l'aigua i programa 18 min / 100 ° C / vel 4. Introdueix l'espàtula per l'obertura i remou l'arròs 2-3 vegades al llarg de la cocció.


Amb l'osca de l'espàtula, treu el cistell i estén l'arròs en el motlle preparat. Buida el got.


Preescalfa el forn a 200 ° C amb grill.


Posa en el got el tomàquet triturat, l'oli, el sucre i ½ culleradeta de sal. Programa 10 minuts / 120 ° C / vel 1.


Distribueix el tomàquet fregit sobre l'arròs. Posa a sobre el formatge, la tonyina, els xampinyons i les olives. Empolsina amb l'orenga i gratina 10-12 minuts fins que el formatge estigui fos. Treu del forn i serveix.


(Pots variar el farcit de l'arròs, la tonyina, els xampinyons i les olives pel que vulguis, trossets de pernil dolç, de bacon, diferents formatges...)


Foto de cookidoo