Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Pastas y arroces › Paella d'arròs Thermomix®


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Paella d'arròs Thermomix®
23 marzo 2021Arròs Empordanès
Un bon arròs sempre ve de gust i més aquest que és un mix entre la clàssica paella i l’arròs del senyoret amb les gambes pelades, a cookidoo en diuen arròs empordanès. Us transcric la recepta perquè hi he fet algunes modificacions. Un bon fumet natural és el millor aliat. Quan vulguis te’l vinc a fer a casa! T’encantarà!
Ingredients
• 200 g de petxines
• 1 cullerada de sal grossa
• 1000 g d’aigua
• 500 g de gambes senceres
• 130 g d’oli d’oliva
• 200 g de musclos frescos nets
• 150 g de ceba en quarts (1 ceba petita)
• 3 grans d’all
• 3 cullerades de tomàquet triturat en conserva
• 1 polsim de sucre
• 1 sípia (aprox. 500 g) tallada en daus i amb al melsa
• 1 culleradeta de pebre vermell dolç
• 1 polsim de pebre mòlt
• 1 polsim de brins de safrà
• 350 g de arròs de gra rodó
• 1 pastilla de caldo de peix (opcional si no posem la melsa de la sípia)
• 1 culleradeta de sal
Preparació
Posem les petxines en un bol amb la sal grossa i cobertes amb 200 g d’aigua.
Pelem les gambes i reservem per separat els caps i peles dels cossos.
Posem en el got els caps i pells de les gambes, afegim 30 g d’oli i fregim 6 min/120°C/vel 1.
Afegim al got 800 g d’aigua. Situem el recipient Varoma en la seva posició amb les petxines ben esbandides per treure la sal i els musclos. Tapem el Varoma i programem 15 min/Varoma/vel 1. Retirem el Varoma, colem el fumet del got amb un colador de malla fina i reservem. Rentem el got de restes de gamba.
Posem al got la ceba, els alls i 100 g d’oli. Trossegem 2 seg/vel 5.
Afegim el tomàquet triturat i el polsim de sucre i fregim 6 min/120°C/vel 1.
Incorporem la sípia amb la melsa, el pebre vermell dolç, el pebre molt i el safrà. Ofeguem 15 min/120°C/gir invers/vel cullera.
Incorporem l’arròs i ofeguem 2 min/120°C/gir invers/vel cullera.
Afegim 850 g del fumet reservat, la pastilla de caldo i la sal i programem 13 min/100°C/gir invers/vel cullera.
A 2 minuts del final, destapem el "cubilete" sense obrir la tapa, i hi tirem les gambes que tenim pelades.
Mentrestant, posem els musclos i les petxines en una cassola de fang.
Aboquem l'arròs a la cassola i l'estenem amb l'espàtula. Deixem reposar uns minuts i a taula!