Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Masas, panes y repostería › Sopar especial amb amics


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Sopar especial amb amics
11 May 2021Sempre pizza, cada setmana pizza... Saps que a cookidoo hi ha un munt de receptes fàcils i ràpides per fer que "el divendres toca pizza per sopar" sigui diferent però igual de bo, igual de capritxós i igual d'especial i amb el mateix temps de preparació.... Aquesta setmana hem fet els Rolls de jamón y queso , la recepta original posa que els farcim de pernil salat i formatge, però nosaltres els hem farcit de pernil dolç i formatge i amb un polsim d'orengaper sobre abans d'enrotllar, el proper dia els farcirem amb sobrassada i mel, barreja de formatges,....que més se t'acut?
T'ensenyo a fer-ho? Contacta'm i aprofita l' oferta del 0% d'aquest mes, sense compromisos....
Salut i Bona cuina!
Ingredients
Per la massa
230 g de llet
25 g de llevat premsat fresc
30 g d'oli d'oliva verge extra
1 ou
30 g de sucre
220 g de farina de força
200 g de farina de blat
1 culleradeta de sal
Pel farcit i enfornat
150-200 g de pernil salat en talls fins
150-200 g de formatge en talls fins
5 culleradetes de mantega
1 ou batut
Preparació
Massa


