Sopar especial amb amics

#Masas, panes y repostería 11 mayo 2021

Sempre pizza, cada setmana pizza... Saps que a cookidoo hi ha un munt de receptes fàcils i ràpides per fer que "el divendres toca pizza per sopar" sigui diferent però igual de bo, igual de capritxós i igual d'especial i amb el mateix  temps de preparació....  Aquesta setmana hem fet els Rolls de jamón y queso , la recepta original posa que els farcim de pernil salat i formatge, però nosaltres els hem farcit de pernil dolç i formatge i amb un polsim d'orengaper sobre abans d'enrotllar, el proper dia els farcirem amb sobrassada i mel, barreja de formatges,....que més se t'acut?


T'ensenyo a fer-ho? Contacta'm i aprofita l' oferta del 0% d'aquest mes, sense compromisos....


Salut i Bona cuina! 


Ingredients

Per la massa


230 g de llet


25 g de llevat premsat fresc


30 g d'oli d'oliva verge extra


1 ou


30 g de sucre


220 g de farina de força


200 g de farina de blat


1 culleradeta de sal


Pel farcit i enfornat


150-200 g de pernil salat en talls fins


150-200 g de formatge en talls fins


5 culleradetes de mantega


1 ou batut


Preparació

Massa

Poseu al got la llet, el llevat, l'oli, l'ou i el sucre i barregeu 1 min / 37 ° C / vel 2.

Afegiu les farines i la sal i amasseu 1 min.

Traieu la massa del got, feu una bola i deixeu reposar en una safata de forn folrada amb paper d'enfornar i coberta amb un bol gran o amb un drap (15-20 minuts).

Farcit i enfornat

Preescalfeu el forn a 180 ° C.

Forreu amb paper d'enfornar la base i les parets d'un motlle desmuntable de Ø 20 cm.

Amb un corró, esteneu la massa donant-li forma rectangular (aprox. 30x40 cm).

Cobriu la superfície amb els talls de pernil serrà i de formatge i repartiu la mantega per sobre. (Com es veu a la foto)

Enrotlleu la massa començant per la part més ampla. 

Talleu en 8-9 rodanxes i col·loqueu-les en el motlle preparat. (Foto)

Pinteu la superfície amb ou batut.

Enfornar durant 25 minuts (180 ° C). Traieu del forn i serviu temperat o fred.