advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Marta Galceran Trias

Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .

Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.

Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.

Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .

Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.

Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.

Comprar Thermomix®

Peus de porc amb Thermomix®

07 February 2021
07 February 2021
Categoría:



Peus de porc amb Thermomix®



Sou dels que els hi encanten els peus de porc? O potser sou dels que no els heu provat mai?


Jo no els havia provat mai, però la veritat és que tenia curiositat, ja que tothom que veia que en demana a un restaurant, disfrutava d’allò més, i jo sempre pensava.... quin gust deuen tenir?


Fins que al final algú em va dir que els feia amb Thermomix® i va ser quan vaig dir, he de provar de fer-los amb Thermomix® , i serà l’excusa per provar-los.



La veritat es que em feia gracia, ja que en aquesta recepta havia de fer servir el cubrecuchillas i la coccion lenta! Quan ho vaig llegir a Cookidoo, va ser el que em va fer decidir.



Ara ja només em queda compartir-vos la recepta i la meva foto del plat per engrescar-vos!


He de dir-vos que en el got n’hi vaig coure 4 i dos els vaig tancar al buit i congelar per un altre dia!




Ingredients


30 g d’oli d’oliva


200 g de ceba en trossos de 2-3 cm


100 g de pebrot vermell en trossos de 2-3 cm


100 g de pebrot verd en trossos de 2-3 cm


2 - 3 dents d’all en trossos


1 - 2 culleradetes de pimentó


200 g de vi blanc


1 bitxo


1000 g de peus de porc (tallades per la meitat a lo llarg després en dos)


1 pastilla de caldo de carn


1 fulla de llaurer sec


400 g d’aigua


1 culleradeta de sal


2 - 3 pessics de pebre negra molt




Preparació


Posa en el got l’oli, la ceba, el pebrot vermell i verd i els alls i començar l’Alta Temperatura .


Afegir el pimentó, barrejar bé amb l’espatula i coure 1 min/120°C/vel 1. Després picar 4 seg/vel 4.


Incorporar el vi blanc i el bitxo, ara sense posar el cubilet, programar 3 min/Varoma/vel 1. Retirar del got i reservar.


Ara posa el cubrecuchillas en el got. Posa dins el got els peus de porc, el sofregit reservat, la pastilla de caldo, el llaurer, l’ agua, la sal i el pebre i programa 15 min/100°C/gir invers/vel cullera. Després, inicia la Cocción lenta /5 h/98°C. Retirar a un recipiente hermético. Deixar reposar d’ un día a l’altre i abans de servir escalfar bé per que la salsa queda tota gelatinosa.



Amb aquesta recepta Necessitareu tenir el model de Thermomix® TM6 i l’estri Cubrecuchillas.

Solicita demostración
07 February 2021
icon-print-2