Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .
Home › Delegación Barcelona › Roser Farre Sero › Masas, panes y repostería › Brioix
Thermomix® Barcelona
Roser Farre Sero
Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .
¿Quieres que te llame Roser Farre Sero?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Roser Farre Sero por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Brioix
21 February 2019
Aquesta recepta me l'ha passat una clienta que viu a França, sempre diu que com el brioix d'allí no ni ha cap. Hem va enviar la recepta i avui l'he fet, tota la raó Cristina, súper esponjós i fàcil de fer. Moltes gràcies.
Ingredients:
160 gr de llet
20 gr de llevat fresc
80 gr de sucre
500 gr de farina
2 ous + 1 rovell
100 gr de mantega
1 cullerada sopera d'aigua "d'azahar"
Procedim:
Posem al vas del Thermomix® , llet, llevat i sucre, programem 5 minuts 37° vel. 2
- Incorporem els ous i la farina, programem 5 mints vel. espiga, mentres està amassant incorporar per el vocal la cullerada d'aigua d'azahar.
Tornem a programar 5 mints vel. espiga i mentres tant anem afegint pel vocal la mantega a trosos. Treure la massa del vas i posar-la amb un vol tapat amb un drap fins que dobli el volum.
Ara es el moment de dividir la massa amb dos i amb cada tros fer tres cordons i fem una trena, posar les masses dins d'un moltlle allargat, sucar d'ou batut i sucre humit per sobre i deixar reposar fins que dobli el volum.- Escalfem el forn a 200°
- Coure els primers 10 mints a 200° i 15 mints a 160°