Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .
Home › Delegación Barcelona › Roser Farre Sero › Masas, panes y repostería › COQUES D'OLI (Inés Rosales )


Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .

¿Quieres que te llame Roser Farre Sero?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Roser Farre Sero por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COQUES D'OLI (Inés Rosales )
01 February 2021Fa pocs dies, un diumenge per la tarde mirant un programa al televisor de com s'elaboren productes, van fer les coques d'oli ( tortas de aceite Inés Rosales ), vaig buscar recepta i "voilá" , de massa cruixent i amb gustet d'anís, us animo a fer-les!!
INGREDIENTS:
150 gr d'oli
Raspadura de 1/2 llimona
15 gr d'anís amb gra
210 gr d'aigua
30 gr llevadura fresca
60 gr d'anís ( sec o també dolç )
60 gr de sucre
540 gr de farina de força
1/2 culleradeta de sal
30 gr de llavors de sèsam
Sucre per arrebossar
PREPARACIÓ:
1- Escalfar l'oli amb la raspadura de llimona i l'anís amb grá , 4 min. 100° vel. 1
2- Afegir l'aigua i la llevadura 4 seg. vel. 4
3- Afegir el licor d'anís, el sucre, la farina, la sal i les llavors, 4 min. vel. espiga.
Deixar reposar dins d'un bol tapat fins doblar volum.
4- Preescalfar el forn a 240°
5- Fer porcions de 35- 40 gr, formar boletes i estirar la massa amb un rodet. Anar col.locant a la llauna del forn i amb els dits anar estirant i donar forma rodona. Ensucrar-les per sobre.
6 - Deixar coure 6-8 min. ( vigilant el color, cada forn és un món). En surten unes 25 o 30 unitats.
Es conserven cruixents bastans dies dins de capses de llauna.