MELMELADA DE MANDARINA

#Masas, panes y repostería 11 febrero 2021

  


INGREDIENTS:


1Kg de mandarines pelades


500 g de sucre


1 llimona "sangrada"


10 g de pell de mandarina (només la part taronja)


PREPARACIÓ:



Tallar la pell de mandarines a tires ben fines fins a fer-ne 10 g, (només la


part taronja) i reservar.


Pelar les mandarines sense deixar gens de pell blanca ni pinyols. Fer-ne quatre


parts i posar-les a la Thermomix® junt amb el sucre. Triturar uns segons a


vel. 8. Tot seguit, programar 30 min, temp. Varoma, vel. 2’5. Si es vol més


espessa, programar  la Thermomix®   3 min més. Finalment, posar-hi la pell tallada


fina, barrejar uns segons a vel 2. Tot seguit, posar-ho en pots de vidre ben


calents, tapar els pots el més hermètic possible i posar-los cap per avall mentre


es refreden completament.



NOTA: Aquest és un excel·lent sistema per fer el buit als pots de manera


que permet la seva conservació durant molt de temps. És un bon sistema


substitutiu del clàssic “Bany Maria”.




Atenció!!! quan s'omplen els pots s'ha de procurar que els recipients quedin


completament plens amb l’objectiu de reduir al mínim la quantitat d’aire que


queda dins el pot. Això facilita la conservació.