SABLÉS DE FORMATGE

#Aperitivos, entrantes y tapas 13 mayo 2021


INGREDIENTS MASSA:


80 g de Mimolette


200 g de farina de rebosteria


100 g de mantega pomada


1 ou


1 c/p de sal


Un toc de pebre (opcional)



INGREDIENTS DECORACIÓ:


2 c/s de sèsam blanc


1 c/s de sèsam negre o rosella


PREPARACIÓ:


Posar el formatge al got del Thermomix® , prog 10 seg vel 9, tot seguit afegir la resta d’ingredients de la massa amb el mateix ordre descrit i prog 1 min 30 seg vel espiga.


Treure la massa del Thermomix® i fer un cilindre d’uns 30 cm. Escampar les llavors per sobre el marbre, fer rodar el cilindre per sobre les llavors pressionant lleugerament perquè quedi ben recoberta la superfície.


Embolicar el cilindre amb paper film i posar-lo al congelador o nevera perquè agafi consistència.


 Escalfar el forn a 180ºC.


Treure el film del cilindre de pasta i tallar-lo a rodelles de 7 mm. de gruix, col·locar-les sobre un silpat, coure durant uns 20 min. Deixar refredar sobre una reixeta.



Nota.- Es pot substituir el mimolette per qualsevol altre formatge curat.