Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

PA DE SANT JORDI ESPECIAL, per menjar o per regalar!

16 April 2021
16 April 2021

Mai haguéssim pensat que passaríem una diada com la d'aquest any, confinats, i amb el nostre Thermomix® traient fum. 


Avui et presento el resultat de la tercera classe de temàtica de cuina catalana que estem fent aquests dies a Instagram. Ens trobaràs com @ripollsonia_mixmoments i @betcuadradas_mixmoments.


També trobaràs aquesta recepta al nostre canal de YouTube: Tmix Moment's Recetas. Subscriu-te!


Et deixo amb la recepta del millor Pa de Sant Jordi que he provat fins ara:


INGREDIENTS:


150g formatge cheddar


300g llet


40g mantega


50g sucre


25g llevat premsat fresc


550g farina de força


1 culleradeta sal


100g sobrassada


100g nous


PREPARACIÓ:


1. Trosseja les nous 3 seg/ vel 7. Reserva


2. Ralla el formatge  10 seg/ vel 10. Reserva.


3. Sense rentar el got, afegeix la mantega, la llet i el sucre i programa 2 min / 37º / vel 2. Afegeix el llevat i barreja 5 seg / vel 3


4. Afegeix la farina i la sal i barreja 15 seg /  vel 6. Amassa 3 min  /  funció amasar. Retira del got i divideix en 3 parts iguals.


5. Agafa una de les 3 parts reservades de massa i posa-la al got juntament amb les nous reservades. Amassa 1 min / funció amasar. Reserva.


6. Agafa una de les 3 parts reservades de massa i posa-la al got juntament amb el formatge reservat. Amassa 1 min / funció amasar. Reserva.


7. Agafa la tercera part de massa reservada i posa-la al got juntament amb la sobrassada. Amassa 1 min / funció amasar. Reserva.


8. A continuació, estira amb ajuda d'un rodet cadascuna de les 3 masses reservades de manera que tinguis 3 rectangles (el de formatge procura que tingui una mica més d'amplada. Posa la planxa de sobrassada sobre la de formatge cheddar i fes tres talls de manera que quedin 4 tires de planxa sobrasada-cheddar de la mateixa amplada. Apila les 4 tires una sobre l'altra de manera que es vegi el dibuix de les 4 barres, acaba amb el troç de massa amb cheddar. Envolta les 4 barres amb la massa de nous.


9. Prepara una safata de forn amb paper de forn. Encèn el forn a 200º. Talla rodanxes de 1.5 cm aprox. i posa-les sobre la safata del forn. Deixa reposar fins que doblin el volum.


10. Enforna a 200º 12-15 minuts. Deixa refredar... si pots esperar tant ;D.


Vull agrair l'Àurea per haver-me cedit aquesta fotografia, la trobareu a Instagram com @entregustos19



Solicita demostración