Blog de TERESA BATET CAPDEVILA

FAVES A LA CATALANA

#Legumbres y platos de cuchara 20 abril 2020

FAVES A LA CATALANA

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Aquest any haurem de fer una celebració de Sant Jordi diferent.Un Sant Jordi confinats!,  però no per això deixarem de celebrar-ho, Sant Jordi és un dia que per qui te vincles de feina amb llibres i autors no podem dinar a casa, és un dia preció...

Pastis de Llimona

#Postres y dulces 16 abril 2020

Pastis de Llimona

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Aquí teniu una recepta d'un pastís que feia fa molts anys. i que he adaptat alThermomix® . L'any passat , vàrem fer una calçotada al Catllar amb uns amics i jo vaig portar aquest pastís que havíem menjat moltes vegades quan érem joves. Espero que...

COCA DE SANT JOAN AMB FRUITES COMFITADES

#Masas, panes y repostería 18 junio 2019

COCA DE SANT JOAN AMB FRUITES COMFITADES

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Ingredients: 70 g de sucre Una pell de llimona i taronja sense res de blanc150 g de llet20 g de llevat3 rovells80 g de mantega  30 g sucre invertit400 g farina de força2 cullerada sopera de flor de taronger1 cullerada petita de...

#Masas, panes y repostería 18 junio 2019

SUCRE INVERTIT

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

SUCRE INVERTITEl sucre invertit és una separació per hidròlisi de la fructosa i la glucosa. És una mica més dolç que el sucre simple i s'usa en pastissos diversos i gelats ja que té una sèrie de propietats (no cristal.litza , major poder edulcorant,...

SUCRE INVERTIT