Blog de TERESA BATET CAPDEVILA

PASTIS D'OREO (SENSE FORN)

#Postres y dulces 09 febrero 2021

PASTIS D'OREO (SENSE FORN)

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

INGREDIENTS:PER EL PA DE PESSIC:250GRS DE GALETES OREO3 OUS120 GRS DE SUCRE 100GRS D'OLI200GRS DE LLET ENTERA1 SOBRE DE LLEVAT QUIMICPREPARACIÓ:1- TRITURAR LES GALETES AL Thermomix® . 20 SEG/V 5-7-102- AFEGIR ELSW OUS, EL SUCRE, LÓLI I EL LLEVAT I TRIT...

FAVES A LA CATALANA

#Legumbres y platos de cuchara 20 abril 2020

FAVES A LA CATALANA

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Aquest any haurem de fer una celebració de Sant Jordi diferent.Un Sant Jordi confinats!,  però no per això deixarem de celebrar-ho, Sant Jordi és un dia que per qui te vincles de feina amb llibres i autors no podem dinar a casa, és un dia preció...

Pastis de Llimona

#Postres y dulces 16 abril 2020

Pastis de Llimona

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Aquí teniu una recepta d'un pastís que feia fa molts anys. i que he adaptat alThermomix® . L'any passat , vàrem fer una calçotada al Catllar amb uns amics i jo vaig portar aquest pastís que havíem menjat moltes vegades quan érem joves. Espero que...

#Masas, panes y repostería 18 junio 2019

COCA DE SANT JOAN AMB FRUITES COMFITADES

Por Teresa Batet Capdevila | Barcelona

Ingredients: 70 g de sucre Una pell de llimona i taronja sense res de blanc150 g de llet20 g de llevat3 rovells80 g de mantega  30 g sucre invertit400 g farina de força2 cullerada sopera de flor de taronger1 cullerada petita de...

COCA DE SANT JOAN AMB FRUITES COMFITADES