advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Comprar Thermomix®

OUS REMENATS AMB CEBA I TOMÀQUET AMB Thermomix®

27 September 2021
27 September 2021
Categoría:

Hola a tots!


Com aneu d’aprofitar temps? Avui una idea batch cooking: del vostre fons de nevera Cebolla dorada (basicos para dorar) i del nostre sofregit estrella Salsa de tomate estilo italiano podem fer aquest entrant o acompanyament: ous remenats amb ceba i tomàquet.




Es podria fer amb ous batuts i quedaria tot perfectament integrat, amb cremositat, i seria força mes presentable a taula. Però jo recordo que, de petita, la meva mare em feia una mena de "revoltillo" amb un aspecte una mica més "grumollòs"...i m’encantaba. Al cap i a la fi, estem parlant dels mateixos ingredients, però tractats de manera diferent.


INGREDIENTS:


3 cullerades de salsa de tomàquet


3 cullerades de ceba daurada


3 ous


oli d'oliva


sal


 ELABORACIÓ:


Posa en el got la ceba i la salsa de tomàquet i escalfa  2 min/120°C/vel cullera. Te que estar molt calent perque cuallin els ous…Mentrestant, separa les claras dels robells.


Afegeig les claras y la sal i programa 4 min/120°C/vel cullera.


Afegeix els robells, barreja be amb l’espàtula per si s’ha de desenganxar el fons del got i programa 2 min 30 seg/120°C/vel 1. Serevir inmediatament, amb torradetes queda molt bo!


VARIANTS: 


- Hi podeu afegir una culleradeta de pebre vermell


- S'hi pot incorporar all i julivert 


Bon profit!

Solicita demostración
27 September 2021
icon-print-2