advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Albóndigas/Mandonguilles a la meva manera!!

10 May 2020
10 May 2020
Categoría:


Fa temps que penso que les mandonguilles dels llibres que trobo i que tasto no m'agraden: què hi farem! M'agraden més les meves! Així que he agafat paper i llapis i he anat escrivint tot el que feia amb el meu Thermomix® . A continuació us ho explico....


Què necessito?


Per fer les mandonguilles:



  • 650g de carn picada de vedella (un altre dia us explicaré com picar-la amb el Thermomix® )
  • 350g de carn picada de porc
  • 2 ous
  • 100g de pa dur (o ratllat)
  • 2 alls
  • Julivert, al gust
  • Sal, al gust
  • Pebre, al gust
  • Farina
  • Oli d'oliva

Per l'acompanyament a la meva manera:

  • 100g de sofregit de pebrot verd (Sofregit de ceba i pebrot verd)
  • 400g de tomàquet natural triturat
  • 140g de pastanaga tallada a rodanxes
  • 50g de pesols congelats


Què faig amb tot això?

1. Escalfem el forn a 180ºC.


2. Primer de tot ratllem el pa amb els alls i julivert (10 seg / velocitat progressiva 5-10). Afegim al got la carn picada, els ous , sal i pebre. Barregem 1 minut / gir invertit / velocitat 3. Retirem la massa de carn del got,  fem les boletes i les enfarinem. Les posem a la safata del forn untada amb oli d'oliva i les coem al forn 10minuts per un costat i 5 minuts per l'altre.


3. Sense rentar el got, afegim el sofregit de pebrot verd, el tomàquet, la pastanaga, sal pebre i julivert. Programem 15 minuts / 120º / gir invertit  / velocitat cullera.


4. Afegim els pèsols i els coem 2 minuts / 100º / gir invertit / velocitat cullera.


Com ho presento?


Agafem una cassola de fang i hi posem les mandonguilles, posem la salsa al damunt,  agafem un bon troç de pa.......i..... a sucar!!!!El resultat és aquest!


 

Solicita demostración
10 May 2020
icon-print-2