TRINXAT DE COL DE LA CERDANYA

#Verduras, hortalizas y ensaladas 27 abril 2020

Has trossejat mai col amb una fusta i un ganivet? És força pesat... en canvi amb el Thermomix® és qüestió de segons i queda espectacular!!!


Avui farem un trinxat de col i patata, amb la seva cansalada i la seva butifarra negra.


Et deixo amb la recepta:


INGREDIENTS:


750g de col


70g oli oliva


2-3 grans d’all


300g panxeta / cansalada de porc


Botifarra negra


100g aigua


Sal


500g patates


PREPARACIÓ:


1. Trosseja la meitat de la col programant 8 seg / vel 4. Reserva en un bol gran. Trosseja l'altre meitat programant 8 seg / vel 4. Reserva en el mateix bol que l'anterior.


2. Posa el got l'oli i programa 3 min / varoma / vel 1


3. Afegeix els alls i programa 3 seg / vel 5. Afegeix la meitat de la cansalada i programa 5 min / varoma / vel 1


4. Afegeix la col reservada, l'aigua i la sal. Programa 25 min / varoma / vel 1. Quan hagin passat 5 min afegeix les patates per l'obertura de la tapa.  


5. Afegeix un raig d'oli a una paella i escalfa'l al foc. Sofregeix la resta de la cansalada i la botifarra negra fins que quedin ben daurades.


6. Serveix la col amb la cansalada i la butifarra negra per sobre.