TRINXAT DE COL DE LA CERDANYA
#Verduras, hortalizas y ensaladas 27 abril 2020
Has trossejat mai col amb una fusta i un ganivet? És força pesat... en canvi amb el Thermomix® és qüestió de segons i queda espectacular!!!
Avui farem un trinxat de col i patata, amb la seva cansalada i la seva butifarra negra.
Et deixo amb la recepta:
INGREDIENTS:
750g de col
70g oli oliva
2-3 grans d’all
300g panxeta / cansalada de porc
Botifarra negra
100g aigua
Sal
500g patates
PREPARACIÓ:
1. Trosseja la meitat de la col programant 8 seg / vel 4. Reserva en un bol gran. Trosseja l'altre meitat programant 8 seg / vel 4. Reserva en el mateix bol que l'anterior.
2. Posa el got l'oli i programa 3 min / varoma / vel 1.
3. Afegeix els alls i programa 3 seg / vel 5. Afegeix la meitat de la cansalada i programa 5 min / varoma / vel 1.
4. Afegeix la col reservada, l'aigua i la sal. Programa 25 min / varoma / vel 1. Quan hagin passat 5 min afegeix les patates per l'obertura de la tapa.
5. Afegeix un raig d'oli a una paella i escalfa'l al foc. Sofregeix la resta de la cansalada i la botifarra negra fins que quedin ben daurades.
6. Serveix la col amb la cansalada i la butifarra negra per sobre.