Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

<p>Hola, soc Elena Miró.</p> <p>Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! </p> <p>M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      </p> <p> Elenmir</p>

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

CUES DE LLAGOSTI PER SUCAR-HI PA AMB Thermomix®

02 agosto 2021
02 agosto 2021

Bon dia!


Avui un aperitiu per sucar-hi pa: cuetes  de llagosti picants i gustoses! He modificat la recepta de cookidoo Langostinos dorados. Es fa servir la Alta Temperatura del TM6. Probeu-los i em dieu que tal!
Ingredients:


50 g d’oli d’oliva


3 grans d’all per la meitat


250 g de cuetes de llagostí crues mitjanes pelades (aixugades amb paper de cuina)


un o dos bitxos


70 g de crema de llet


sal, pebre, pebre vermell picant


Preparació:


Posa l’oli, els alls i els bitxos en el got i, sense posar el cubilet, fregeix 2 min 30 seg/120 º/ vel cullera.


Afegeix els llagostins assegurant-te que queden ben distribuits dins del got, inicia Alta Temperatura . Posa sal, pebre i la crema de llet i cuina 2min/120º/ vel cullera. 


Presenta-ho en cassoleta de fang i menja-ho calent! No us oblideu de sucar-hi pa!


Bon profit!

Solicita demostración