advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Comprar Thermomix®

RILLETTES D'ÀNEC AMB Thermomix®

23 August 2021
23 August 2021

Bon dia a tot@s!


Avui us passo una recepta molt típica de França: Rillettes d'ànec. La he extret de cookidoo França, ja sabeu treien el filtre d'Espanya i buscant rillette la trobareu i la podeu fer guiada, i fent clic al botó dret de l'ordinador us la tradueix! De la recepta Rillettes de canard, molt elaborada, sols he fet la rillette!




INGREDIENTS:




1 gra d'all


30 g d'escalunya tallada rodelles


les fulles de 10 branques de julivert


20 g de greix d'ànec


300 g de cuixa d'ànec confitada, només la carn (venen paquets de dos cuixes). Obriu i traieu de la bossa i escalfeu 1 min al microones, per tal de poder separar la carn del greix i dels ossos, reserveu 20g del greix.


3 pessics de pebre mòlt, ajustar segons gustos


PREPARACIÓ:


Poseu l'all, l'escalunya i el julivert al got, a continuació barregeu 5 seg/vel 7, baixeu els costats  del got amb la espàtula.


Afegiu el greix de l'ànec i daureu tot durant 5 min/120ª/ vel 1, sense tapar amb cubilet.


Afegiu la carn de l'ànec, sal i pebre i tritureu 10 seg/gir invers/vel 4. Distribuiu les rillettes en aros d'emplatar i reserveu a la nevera.


Jo ho vaig acompanyar d'ous poché (cocció d'ous TM6), torrades  i Rúcula!


Bon profit!!!

Solicita demostración