advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Comprar Thermomix®

ESCUDELLA DE CARBASSA AMB Thermomix®

01 December 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:30:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

01 December 2023

Hola a tots,


Amb els primers freds ens agrada recordar els plats que ens regalaben les nostres mares. Aquest no el coneixia, me l’ha fet arribar una amiga i m’ha sorprès agradablement. Nutritiu, sencill, econòmic  i que agrada a tothom. El tornem a posar de moda?


La recepta original porta un os de pernil, es pot obviar o substituir per concentrat de brou.


Ja sabeu, si teniu una recepta que voleu pasar a Thermomix® i me la feu arribar, intentaré adaptarla i, desde la blogosfera us la podeu pasar a ”Recetas creadas” i ja no la perdereu!

icon-list

Ingredientes

  • 300 g de carbassa a daus
  • 150 gr ceba
  • os de pernil o pastilla concentrat brou
  • 150 gr patata a daus
  • 100 g de cigrons cuits
  • 30 gr fideus grossos
  • 30 gr arròs
  • Aigua, sal
  • 50 gr d’oli
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posar 50 gr d’oli, la carbassa i la ceba

2 Paso

Triturar 30’ vel 5

3 Paso

Sofregir 5 min/120º/vel cullera

4 Paso

Afegir 1200 gr d’aigua, el concentrat de brou i la sal. Cuinar 10 min/100º /vel cullera

5 Paso

Triturar 30 seg/velocitat progressiva 5 a 10

6 Paso

afegiu-hi la patata tallada a daus petits, els fideus i l'arròs, i deixeu-ho coure tot 15 minuts/100º/vel cullera

7 Paso

Afegiu-hi els cigrons, rectifiqueu-ho de sal i ja ho teniu al punt.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración