advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Comprar Thermomix®

FAVES I PÈSOLS A LA CATALANA AMB Thermomix®

08 February 2021
08 February 2021



FAVES I PÈSOLS A LA CATALANA AMB Thermomix®


Hola a tots!


Estem en temporada de faves i de pèsols. Els podeu trobar frescos que es com gaudir-los en la seva plenitud .Podeu trobar mes idees a de cuinar llegums a la revista Thermomix®  de febrer. Es un luxe com queden amb Thermomix® !


Ingredients:



  • 50 gr oli d’oliva

  • 120 gr ceba

  • 2 grans d’all

  • 250 gr de cansalada

  • 500 gr de faves frescas desgranades

  • 300 gr de pèsols frescos desgranats

  • 50 gr de vi blanc

  • 100 gr d’àigua

  • 5 o 6 fulles de menta fresca

  • Pessic de sal, pessic d’alga kombu (per prevenir les flatlulències)

  • 100 gr de botifarra negre o del perol, tallada a dauets, sense pell


  • Preparació:

  • Posar oli, ceba a quarts, i alls al got, trossejar 6 seg/vel 4. Baixar amb l’ajuda de l’espàtula i sofregir 5 min/varoma/vel 1

  • Cuinar la cansalada a alta temperatura 14 min (si no tens TM6 cuinar 10 min/temp varoma/vel 1)

  • Posa la papallona a les ganivetes, afegeix les faves, la menta, el vi, la sal, el polsim d’alga kombu i programa 15 min/temp varoma/gir invers /vel cullera

  • Afegeix la botifarra, els pèsols (si son tendres amb 3 min n’hi a prou, sino possa’ls abans) 3 min/temp varoma/gir invers /vel cullera




Bon profit!

Solicita demostración