QUICHE D'ESPINACS AMB Thermomix®

#Verduras, hortalizas y ensaladas 18 febrero 2021


INGREDIENTS:



Massa brisa:


 270 g de farina


50 g pols d’ametlla


125 g mantega freda


70 g d’aigua


1 cullerada de sal, una de sucre, i una de Royal



Farcit:


200 g de nata liquida


100 g de bacon o pernil a tires


250 g d’ou


80 g de formatge ratllat


700 g d’espinacs cuits


PREPARACIÓ:


Escalfar el forn a 180ºC


Coure els espinacs al Thermomix® , temperatura varoma, els temps variarà si son frescos o congelats.


Posar tots el ingredients de la massa en el mateix ordre de la recepta a dins el got del Thermomix® . Programar 15 seg a vel 6, treure la massa i embolicar-la amb un paper film, deixar reposar uns 20 minuts a la nevera. Estirar la massa i folrar un motlle de uns 28 cm de diàmetre amb la pasta preparada.


Posar tots els ingredients del farcit a dins el got del Thermomix® , excepte els espinacs. Programar 6 seg. al 3 ½. Afegir els espinacs i barrejar-ho amb l’espàtula fins que quedin ben incorporats. Tot seguit posar-ho al motlle que prèviament hem folrat amb la massa.


Coure al forn uns 30 min.



Nota: Si es vol simplificar la recepta es pot substituir la massa brisa per una massa de compra com de pasta de full, brisa .....