Espinacs a la catalana: molt ràpid i saborós!

#Verduras, hortalizas y ensaladas 07 octubre 2012

Fa dies que veig que a la verduleria fan oferta d'espinacs, i es que estem en temps d'espinacs!! Per només 1€, ahir em vaig endur dos manats d'espinacs ben macos cap a casa. Vaig dubtar si fer espinacs a la crema, croquetes d'espinacs, sopa de cigrons i espinacs, ... però finalment, com teniu un grapadet de pinyons i un de panses vaig decidir fer uns espinacs a la catalana.Primer de tot vaig posar les panses a remullar en aigua (jo vaig posar uns 50g però això va a gustos), tot seguit, vaig netejar els espinacs. Vaig afegir 80g d'oli d'oliva, un parell d'alls petits i les panses i ho vaig sogregir tot 4min Varoma velocitat cullera. Després i vaig afegir 400g d'espinacs frescos i nets i una culleradeta de sal (2 minuts Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera). Al principi semblava que no m0hi cabrien tots els espinacs però ben apretadets i caben. Passats els dos minuts vaig remenar-los amb l'espàtula i vaig programar 2 minuts mes a varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera. I ja estaven tots ben cuits!!! Total: 8 minuts!!! Un cop ben escorreguts els vaig emplatar i hi vaig posar uns pinyons al damunt. Per llepar-se els dits!Espinacs a la catalana: molt ràpid i saborós!Un plat econòmic, ràpid i saborós en 8 minuts!! i gràcies al Thermomix® sense haver de remenar i sense la por que els espinacs es trenquin massa (amb el gir al'esquerra!!)