Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Espinacs a la catalana: molt ràpid i saborós!

07 octubre 2012
07 octubre 2012

Fa dies que veig que a la verduleria fan oferta d'espinacs, i es que estem en temps d'espinacs!! Per només 1€, ahir em vaig endur dos manats d'espinacs ben macos cap a casa. Vaig dubtar si fer espinacs a la crema, croquetes d'espinacs, sopa de cigrons i espinacs, ... però finalment, com teniu un grapadet de pinyons i un de panses vaig decidir fer uns espinacs a la catalana. Primer de tot vaig posar les panses a remullar en aigua (jo vaig posar uns 50g però això va a gustos), tot seguit, vaig netejar els espinacs. Vaig afegir 80g d'oli d'oliva, un parell d'alls petits i les panses i ho vaig sogregir tot 4min Varoma velocitat cullera. Després i vaig afegir 400g d'espinacs frescos i nets i una culleradeta de sal (2 minuts Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera). Al principi semblava que no m0hi cabrien tots els espinacs però ben apretadets i caben. Passats els dos minuts vaig remenar-los amb l'espàtula i vaig programar 2 minuts mes a varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera. I ja estaven tots ben cuits!!! Total: 8 minuts!!! Un cop ben escorreguts els vaig emplatar i hi vaig posar uns pinyons al damunt. Per llepar-se els dits! Un plat econòmic, ràpid i saborós en 8 minuts!! i gràcies al Thermomix® sense haver de remenar i sense la por que els espinacs es trenquin massa (amb el gir al'esquerra!!)

Solicita demostración