Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

BACALLÀ A LA CATALANA AMB ESPINACS, PANSES I PINYONS

26 abril 2020
26 abril 2020
Categoría:

Un gran clàssic de la nostra cuina: bacallà, espinacs, panses i pinyons. Un plat irresistible per encarar el cap de setmana. Sisena recepta del curs temàtic de cuina catalana amb Thermomix® .


Aquí teniu la recepta:


INGREDIENTS:


100 g de panses sense llavors


200 g d'oli d'oliva


50 g de pinyons


50 g de farina


6 lloms de bacallà dessalat (180-200 g c / o)


120 g de ceba a trossos


5 grans d'all


500 g de fulles d'espinacs fresques trossejades


Allioli (opcional): Com fer allioli amb Thermomix®


PREPARACIÓ:


1. Posa en un bol les panses, cobreix-les amb aigua i reserva


2. Escalfa l'oli en una paella i daura els pinyons. Treu i reserva. Enfarina lleugerament els lloms de bacallà i fregeix-los en l'oli calent, retira sobre paper de cuina.


3. Posa en el got la ceba i els alls i trosseja 3 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del got.


4 Afegeix 50 g de l'oli de fregir el bacallà i les panses escorregudes i sofregeix 10 minuts / 120 ° C / vel cullera.


5. Preescalfa el forn a 220 ° C.


6. Afegeix 250 g d'espinacs i cuina 2 minuts / 120 ° C / gir invers / vel cullera.


7. Incorpora 250 g d'espinacs. Introdueix l'espàtula per l'obertura i cuina 2 minuts / 120 ° C / gir invers / vel cullera mentre mous l'espàtula de costat a costat. Aboca el contingut del got en una cassola de fang, posa els lloms de bacallà i reparteix els pinyons reservats per sobre. Si és la teva opció afegeix una culleradeta d'allioli sobre cada llom de bacallà.


8. Enforna durant 10-15 minuts (220 ° C). Treu del forn i serveix.



Solicita demostración
26 abril 2020