advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Coca de Llavaneres amb Thermomix®

01 April 2014
01 April 2014

Ja torno a ser aquí! Aquest cop amb una coca originària de Llavanesres (Barcelona). Fa temps que en sentia a parlar pero no l'havia provada mai. Aquest cap de setmana vaig demanar la recepta de la companya  de la delegació de Sagrada Familia, Bibi (gràcies Espe!). Com veureu de seguida és molt i molt fàcil de fer amb el Thermomix® .Què necessito?2 plaques de pasta de full (entre nosaltres, jo la vaig comprar, ;D)Mitja llimona3 clares d'ouSucre (al gust)Pinyons o ametlles laminades per decorarCrema pastissera: 500g  llet, 3 ous, 50g maicena, 80g sucre, 1 cullerada de postre d'aroma de vainilla o de sucre vainillat.Què faig amb tot això?Primer de tot fem la crema pastissera. Tan fàcil com: ho poso tot dins el got del Thermomix® i programo 7 minuts 90º velocitat 4. Trec la crema del got i la deixo refredar.Escalfem el forn a 180ºC (dalt i baix, sense ventilador).Estirar una mica les plaques de full i punxar-les amb una forquilla per evitar que pugin en fornejar-les. Posar una placa sobre la safata del forn (millor si hi poseu paper vegetal a sota). Cubrir la placa amb la crema pastissera reservada deixant un marge d' 1-2 cm a tot el voltant de la placa de full. Tapar la crema pastissera amb l'altra placa i doblegar els marges per tal que la crema quedi ben segellada entre les dues plaques de pasta de full.Amb el got i la papallona ben nets i secs muntarem les clares d'ou. És molt important que tant el got com la papallona estiguin ben nets sense cap resta de greix, si no, podria ser que les clares no muntessin. El que jo faig, perque m'agrada, però no és imprescindible, és fregar el got amb la mitja llimona per tal que les clares tinguin un toc a llimona més refrescant (però si no us grada, no ho feu!). Per muntar les clares, posem la papallona al got i afegim les 3 clares. Programem 3 minuts a velocitat 3'5 (entre el 3 i el 4). Normalment amb 1 minut per clara és suficient, però si no queden al vostre gust podeu programar més temps.Posar les clares a punt de neu sobre la coca, si, si, sobre la tapa de pasta de full. Espolvorejar amb sucre (sigueu generosos!! Penseu que ni el full ni les clares porten sucre!!). Poseu els pinyons o les ametlles (o res! si no voleu) per sobre i cap al forn. Uns 30-40 minuts a 180º dalt i baix sense ventilador. El primer cop que la feu: Vigileu-la!! No tots els forns són iguals i potser en el vostre necessita menys temps o menys temperatura. Estigueu alerta!  

Solicita demostración