Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Salsa romescu/romesco de casa meva amb Thermomix®

01 mayo 2014
01 mayo 2014
Categoría:

Aquí torno a ser! Avui amb una proposta diferent a totes les que t'he fet fins ara. Avui prepararem una salsa romescu, però no qualsevol salsa romescu, si no la meva, la de casa meva. Fa molts anys que convisc amb aquesta salsa. Quan era ben petita i anava per Nadal i Sant Esteve a dinar a casa els meus avis... la carn, els llagostins, ...el que hi hagués, sempre ho podies acompanyar amb aquesta salsa. Quins records!! Amb el temps, els meus gustos han canviat i he anat fent variacions a la recepta fins que finalment l'he adaptat al Thermomix® . Ara mateix t'ho explico: Què necessito? 170g d'ametlles torrades pelades (tan pelades com poguis) 110g d'avellanes torrades (igual de ben pelades que les ametlles) 3 cullerades de café de polpa de nyora (si, ja ho sé, es poden agafar seques, hidratar i rascar, però en això sóc una mica vagueta) 7 tomàquets de branca escalivats i pelats 1 cabeça d'alls escalivats i pelats 1 all petit cru 3 culleradetes de café de sal 1 culleradeta de cafe rasa de pebre negre (o blanc) 1 culleradeta de cafe rasa de pebre vermell dolç (si és de la Vera, molt millor!!!) 35g vinagre 200g d'oli d'oliva suau     Què faig amb tot això? El primer que cal fer és triturar bé les avellanes i les ametlles. Per fer-ho, amb el got net i sec, programa 15 segons velocitat 7. Amb l'espàtula baixa el que hagi quedat per les parets del got i, ara, tan senzill, com posar la resta d'ingredients excepte l'oli, i barrejar bé durant 15 segons velocitat 7. Comprova que la barreja és homogènia (si no ho fos, programa uns segons més a la mateixa velocitat). Ara bé quan s'ha de fer l'emulsió de la barreja amb l'oli (com si fèssis una maionesa). Per això posa velocitat 4 (sense programar temps ), i posa una taronja (o una poma, o una llimona maca, o....) sobre el cubilet . NOTA: Això ho fem per posar un pes sobre el cubilet per tal que quan anem tirant l'oli, amb el reflux d'aire que es genera, no s'aixequi i caigui tot l'oli de cop a la barreja que hi ha al got. Si això passés, la salsa es tallaria. Ves afegint l'oli sobre la tapa i quan ja l'hagis incorporat tot espera uns segons i para la velocitat. I ja està! Ara és qüestió de tastar-la i veure si hi falta sal, pebre, vinagre, ....pèr tal de deixar-la al teu gust.  

Solicita demostración