Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Un berenar ràpid i deliciós!!! Full i crema!!!

17 April 2013
17 April 2013
Categoría:

No us passa que, de vegades, no sabeu què podeu fer per berenar? I voleu fer alguna cosa ben maca, però que us doni ben poca feina, i que, si no és molt demanar, els qui ho vegin i ho mengin diguin un: "ooooooooohhhhh! qué maco! qué bo!. Vaja, que a tots ens agrada que ens afalaguin de tant en tant (tampoc cal abusar, però una miqueta si que va bé!).Doncs l'altre dia venien uns amics a fer un café a casa i, es clar, com m'he dedicat a posar-me jo mateixa el llistó ben alt cada cop que venen, em van dir: "i què ens faràs per acompanyar el café?". Quan m'ho van dir se'm van ocòrrer dues coses: la primera, "els tinc molt mal acostumats" i, la segona: "potser hauria de començar a cobrar segons què!". Doncs com no tenia massa ganes de fer res (qué voleu que us digui, estava cansada!) i tenia una placa de pasta fullada a la nevera..... si, ja ho sé, amb el Thermomix® podem fer la pasta fullada moooooolt facilment però jo estava una mica "vagueta" aquell dia. Doncs, això, que vaig decidir fer una crema pastissera (la trobareu al llibre "imprescindible") i fer un pastisset de pasta fullada amb crema pastissera.Vaig agafar la placa de forn, hi vaig posar la pasta fullada  i, sense massa miraments, vaig anar doblegant cap a dins  la part exterior (com si fos una empanada). D'aquesta manera, quan va coure, només la part central va pujar i pujar i pujar........ Un cop cuita i freda vaig tallar la part central i ho vaig farcir de força crema pastissera. Vaig tornar a posar-li el barret i ho vaig empolsimar amb sucre glass (el trobareu al llibre "imprescindible")- Aquest és el resultat: senzill, barat, ràpid, bo i, sobretot.... "ooooooooohhhhh! qué maco! qué bo!" 

Solicita demostración
17 April 2013