Un berenar ràpid i deliciós!!! Full i crema!!!

#Postres y dulces 17 abril 2013

No us passa que, de vegades, no sabeu què podeu fer per berenar? I voleu fer alguna cosa ben maca, però que us doni ben poca feina, i que, si no és molt demanar, els qui ho vegin i ho mengin diguin un: "ooooooooohhhhh! qué maco! qué bo!. Vaja, que a tots ens agrada que ens afalaguin de tant en tant (tampoc cal abusar, però una miqueta si que va bé!).Doncs l'altre dia venien uns amics a fer un café a casa i, es clar, com m'he dedicat a posar-me jo mateixa el llistó ben alt cada cop que venen, em van dir: "i què ens faràs per acompanyar el café?". Quan m'ho van dir se'm van ocòrrer dues coses: la primera, "els tinc molt mal acostumats" i, la segona: "potser hauria de començar a cobrar segons què!". Doncs com no tenia massa ganes de fer res (qué voleu que us digui, estava cansada!) i tenia una placa de pasta fullada a la nevera..... si, ja ho sé, amb el Thermomix® podem fer la pasta fullada moooooolt facilment però jo estava una mica "vagueta" aquell dia. Doncs, això, que vaig decidir fer una crema pastissera (la trobareu al llibre "imprescindible") i fer un pastisset de pasta fullada amb crema pastissera.Vaig agafar la placa de forn, hi vaig posar la pasta fullada  i, sense massa miraments, vaig anar doblegant cap a dins  la part exterior (com si fos una empanada). D'aquesta manera, quan va coure, només la part central va pujar i pujar i pujar........ Un cop cuita i freda vaig tallar la part central i ho vaig farcir de força crema pastissera. Vaig tornar a posar-li el barret i ho vaig empolsimar amb sucre glass (el trobareu al llibre "imprescindible")- Aquest és el resultat: senzill, barat, ràpid, bo i, sobretot.... "ooooooooohhhhh! qué maco! qué bo!"Un berenar ràpid i deliciós!!! Full i crema!!!