Hello Kitty: Un pastís d'aniversari molt personal

#Postres y dulces 15 septiembre 2012

Hello Kitty: Un pastís d'aniversari molt personalFa temps que penso en crear un blog de cuina, un lloc virtual d'intercanvi d'idees i coneixements amb altres amants de la cuina o del menjar, tant de dins com de fora de Barcelona. Avui finalment, m'he decidit a fer la inauguració oficial! I no se m'ha ocorregut millor forma d'iniciar aquest nou espai que presentant el pastís d'aniversari que vaig fer per la meva "pometa" quan va fer dos anys. Es tracta d'un pa de pessic Genovés farcit i cobert de nata muntada (ensucrada!), envoltat d'ametlla granulada torrada i decorat amb una Hello Kitty feta a ma, amb xocolata blanca i colorant alimentari.En la era pre-thermomix, hauria trigat força més temps i hauria hagut de posar més esforç en fer aquest pastís. Però amb el Thermomix® és molt fàcil de fer!! El pa de pessic pràcticament es fa sol (però d'això ja en parlarem un altre dia!Muntar la nata amb el Thermomix® és molt fàcil, només cal que tinguem en compte que la nata tingui, com a mínim un 35% de greix (sí, és una pena, però la "light" no ens serveix per muntar-la!) i que tant la nata com el got estiguin ben freds. I, qué podem fer si el got del Thermomix® no està fred?, doncs posar-hi una mica de gel i triturar-lo. Un cop triturat el gel, el treiem i assequem el got! La recepta la teniu a http://www.recetario.es/recetas/nata-montada-escuela-de-cocina/25078La base dels pastís és la combinació de  dues receptes bàsiques del llibre imprescindible (que estava  inclòs amb el Thermomix® TM31, al TM5 també ho trobem pero al llibre Cocina fácil y saludable).I ara la part més artística: la Hello Kitty! Com jo no sóc gaire bona dibuixant vaig agafar un dibuix que tenia per casa de la "gateta" i a sobre i vaig posar paper de forn. Amb un biberó de xocolata negre vaig calcar tots els detalls del dibuix  i un cop freda la xocolata la vaig posar, amb molt de compte, sobre el pastís. Un cop ben col·locada, vaig omplir tots els forats amb xocolata blanca fosa tèbia i tenyida amb el color adient a cada part. I ja està, només cal deixar refredar bé la xocolata i a menjar!!Molts m'heu preguntat força cops com m'ho havia fet per fer la Kitty (especialment aquells que em coneixeu millor i sabeu que el meu fort no és dibuixar), aquí teniu el meu secret. M'ha costat gairebé 3 anys revelar-lo però aquí ho teniu, tots els trucs, "sin trampa ni cartón". Us convido a tots i totes a provar-ho i a compartir els vostres "secrets culinaris", a participar i dir la vostra! Jo mentrestant vaig a veure com segueixen les obres de la Sagrada Familia!Fins la següent entrada!