Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Idees per estalviar!!! Avui: prèssecs

20 septiembre 2012
20 septiembre 2012
Categoría:
Avui he anat a la meva fruiteria habitual i, es clar!, ja em coneixen. Ja saben que tinc una "maquinita mágica" (com ells diuen) on ho poso tot, no em preocupo gens i surten uns plats meravellosos. I es per això que, quan tenen fruites o verdures, del dia anterior, o que estan una mica tocades, me les donen molt més barates. I, que en faig de tot això? Doncs avui, per 3€, m'he ajuntat amb 6 kilos de prèssecs de vinya. I, la pregunta: què n'he fet? Doncs només arribar a casa he fet un sorbet de prèssec per la família (2 o 3 prèssecs, 190g de sucre i 800g de gel. I ho triturem tot a velocitat progressiva 5-10)  en 1 minut teníem un sorbet fantàstic. Ens ha condit molt, tant, que els avis que han vingut de visita també n'han pres i els mes golafres fins i tot hem repetit! I el que ha quedat s'ha anat desfent fins convertir-se en un suc de préssec fresc i natural, sense conservants ni colorants. I després, doncs he pelat 12 préssecs, els he rentat i els he tallat a trossos. He posat els trossos al congelador (una mica separats per què no s'enganxessin...) I quan estiguin congelats ens farem uns gelats de préssec de llepar-se els dits (amb nata muntada, amb llet evaporada, amb iogurt....) I, encara tenia molts préssecs i he decidit fer una melmelada de préssec (750g de préssecs, 370g de sucre, ho trossegem uns segons a velocitat 5 - segons la mida de trossets que vulguem que ens quedi al final- i programem 30 minuts Varoma vel 1-2) . M'han sortit dos pots de melmelada. I com demà havia de fer una coca d'aniversari per la petita de la família, que el 21 de setembre fa 2 anys, he fet un pa de pessic amb préssec, que és una delícia. He fet una mena de coca de iogurt, però afegint 1 préssec i una mica de cacau (tots els ingredients junts i 20 segons a velocitat 5). I es clar, com la coca es per nens de 2 anyets, l'hem decorada fent una floreta amb lacasitos  (la decoració no és original però és molt efectiva amb nens d'aquesta edat). I el millor de tot:  sense saber-ho estaran menjant fruita dins del pastís! I encara m'han quedat 5 préssecs, que estaven perfectes, per anar menjant. Per 3 € !!! Això són només algunes idees per aprofitar la fruita quan està més barata, o podeu aplicar a molts altres productes frescos. La idea és poder comprar producte de temporada bo i a bon preu.  Espero que us hagi agradat i que ho comenceu a aplicar, notareu l'estalvi segur!!!
Solicita demostración
20 septiembre 2012