Un farcit molt saborós i versàtill!

#Postres y dulces 05 noviembre 2012

Des de sempre, a casa meva s'ha menjat una gran varietat de verdures farcides amb carn: carbassons, esbergínies, tomàquets, col, pebrots de tots colors, patates.. Avui vull ensenyar-vos un farcit molt  gustós i versàtil. Jo vaig farcir pebrots vermells dels petits però vosaltres farciu el que vulgueu, quedarà fantàstic!Pebrots vermells farcitsIngredients:6 pebrots vermells petits100 g de ceba80 g de pastanaga70 g de porro1 all130 g de carbassó150 g de xampinyons1 pot de tomàquet triturat de 400 g25 g d'oli d'oliva400 g de carn de butifarra Elaboració:1- Rentar els pebrots i tallar-ne el barret. Buidar de llavors, salar i posar al recipient Varoma (els barrets també!!!). Reservar el recipient varoma.2- Posar totes les verdures maltallades (excepte el tomàquet triturat) i trossejar 3 segons a velocitat 5.  Si us agraden els trossos més grans trossegeu durant menys temps o a velocitat 4.3- Afegir la llauna de tomàquet i baixar les restes de verdures de les parets del got i de la tapa.4- Afegir l'oli i sofregir 10 minuts a temperatura varoma velocitat 1.5- Afegir la carn de butifarra pel forat de la tapa per no perdre escalfor i remenar 10 segons a velocitat 3.6- Posar el recipient varoma a la seva posició i programar 20 minuts temperatura varoma gir a l'esquerra i velocitat 1.7- Un cop acabat el temps, farcir els pebrots i a menjar!!!!I si nous agraden els pebrots farciu el que vulgueu, i si no us agrada cap verdura feu uns macarrons amb aquests salseta i us llepareu els dits!!!Un farcit molt saborós i versàtill!A la foto només n'hi 5 perquè no ens vam poder resisitir a tastar-ho abans de fer la foto!!! ;D